WIST U DAT…

In de buurt van Haviklaan een ware plaag van diefstal van auto-onderdelen heerste. De voorzitter van het districtscollege, Frank Geudens (sp.a), wist van niks. Wij hebben dit aangekaart bij de lokale politie.

Er dit jaar waarschijnlijk nog werken zullen starten in de Dascottelei en de Ruggeveldlaan om respectievelijk de tramlijnen 8 en 5 door te trekken. Vlaams Belang is geen voorstander omdat deze werken geen voordeel bieden noch voor de bevolking van de omliggende wijken noch voor de ganse Deurnse bevolking.

Het kruispunt van de Singel met de Turnhoutsebaan niet zal worden heraangelegd en dat de omleidingslus van 1,5 km zal behouden blijven. Dit kadert in de toekomstige aanleg van de Groene Singel en de werken aan de Oosterweelverbinding. BAM wil dit kruispunt niet vrijgeven voor doorgaand verkeer komende van Deurne. BAM is de baas niet de verkozen politici.
[l][/l]
Het districtscollege van Deurne de Ring t.h.v. Deurne – Borgerhout wil overkappen om een “Ringpark” te realiseren. Spijtig heeft de Vlaamse overheid hiervoor geen centen. Het districtscollege heeft zelfs geen haalbaarheidsstudie gevraagd. Besturen is vooral dromen in Deurne.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...