Veilig Deurne? Handtasdiefstal en meer

Handtasdiefstal


Een 77-jarige vrouw werd zondagmorgen slachtoffer van een handtasdief. De feiten gebeurden op de Turnhoutsebaan ter hoogte van de Leeuwlantstraat. De vrouw werd aangesproken door een man met een motorhelm. Die mompelde iets dat de vrouw niet verstond. Ze vroeg om de helm af te zetten. Daarop rukte de man haar handtas af. Tenminste, dat probeerde hij, want de dame verzette zich en hield de handtas stevig vastgeklemd. Dader en slachtoffer kwamen ten val. De vrouw zag nog net hoe de dader achterop een scooter sprong en verdween. Hij had geen buit gemaakt, maar de vrouw kwam niet zonder kleerscheuren uit het incident. Ze bloedde aan haar knie en haar kledij was beschadigd.


Uit de Gazet van Antwerpen van 13/9/2011


 


Diefstal bij JCDecaux


Een medewerker van het bedrijf JC Decaux stelde donderdagochtend vast dat er was ingebroken in het magazijn in de Ivan Maquinaylei. Het slot werd geforceerd en er werd frisdrank, wat kleingeld en een stroomgenerator gestolen. (nnh)


Uit het Nieuwsblad van 10/9/2011


 


Drugsfamilie achter tralies


Vijftien leden en kennissen van een Marokkaans-Belgische drugsfamilie uit Deurne (Antwerpen) zijn gisterochtend gearresteerd. De familie Z. leverde soft- en harddrugs aan Franse drugskoeriers. Bij de razzia zijn een voorraad heroïne, bijna 100.000 euro cash en minstens twee auto’s in beslag genomen. Onder de arrestanten bevinden zich de 65-jarige familievader, zijn veel jongere vriendin en een kleinzoon van 17 jaar. Vier arrestanten verbleven illegaal in het land. De familie Z. lag tien jaar geleden aan de basis van het Franse drugstoerisme naar Antwerpen. Enkele familieleden hebben er al fikse celstraffen opzitten, maar toch zijn zij opnieuw met hun lucratief handeltje begonnen.


Uit het Laatste Nieuws van 10/9/2011

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...