Welkom op onze nieuwe webstek

Beste bezoeker van onze webstek

Het heeft enige tijd geduurd maar onze webstek is terug van weggeweest. U zal merken dat het uitzicht is veranderd. Een nieuwe legislatuur in de districtsraad van Deurne, na een spetterende overwinning bij de districtsraadsverkiezingen voor het Vlaams Belang met een resultaat van 43,5% en 12 op de 27 zetels, brengt met zich mee dat ook de webstek van het Vlaams Belang Deurne aangepast moest worden. Het heeft allemaal wat langer geduurd omdat wij een nieuw secretariaat (gelegen op de Turnhoutsebaan 105) hebben open gedaan. Ook dienden onze nieuwe districtsraadsleden hun weg te vinden binnen de fractie en in hun nieuw mandaat. Dit alles heeft er voor gezorgd dat deze webstek even heeft moest wachten aleer alles werd aangepast. Maar nu het zo ver is hopen wij dat u tevreden bent met ons werk.

Het moet de bedoeling zijn langs deze weg dat iedereen kan volgen wat wij allemaal doen in de districtsraad van Deurne. Het is namelijk zo dat de media in Vlaanderen en Deurne ons doodzwijgen en doen of er zelfs geen Vlaams Belang meer bestaat. Verder zal u via deze weg al onze persberichten kunnen lezen aangezien de pers er toch geen aandacht aan besteed. Verder kan u hier terugvinden wie onze Deurnse districts-, gemeente- en provincieraadsleden zijn en waarmee zij bezig zijn in hun respectievelijke raden.

In de toekomst zal u ook onze webstek kunnen raadplegen om te zien welke activiteiten we plannen zodat u de gelegenheid hebt deze bij te wonen. Verder zijn we erg benieuwd naar uw mening via onze enquête. Kortom wij hebben het plan opgevat om van deze webstek een directe en interactieve schakel te maken tussen u en het Vlaams Belang Deurne.

Jan Van Wesembeeck
Fractievoorzitter Vlaams Belang – Vlott Deurne

Jan Van Wesembeeck

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...