Wat nu met zaal Schramme ??

Eerder meldde ik u reeds de problemen rond zaal Schramme op de Turnhoutsebaan. Het droevig hoogtepunt was het in elkaar slaan van een middenstander die foto’s trachtte te maken van de overlast. Daarom diende ik op de districtsraad van juni  een motie in om zaal Schramme te sluiten! Op vraag van voorzitter Frank Geudens trok ik mijn motie weer in. Hij beloofde wel dat als de uitbaters van zaal Schramme zich niet drastisch herpakten tegen einde september, de meerderheidspartijen mijn motie zouden steunen. We zijn nu einde oktober en het is nog steeds hetzelfde. Vandaag heb ik  daarom mijn voorstel van beslissing (zie bijlage) voor de sluiting van zaal De Schramme terug ingediend. Ik ben eens benieuwd of deze bonte meerderheid nu hun publiekelijke geuite belofte gaan houden en deze motie tot sluiting gaan steunen? Laat ons hopen dat de buurtbewoners en de middenstand van de Turnhoutsebaan verlost gaan worden van deze kankerplek in het centrum van Deurne.

De Schramme is een schram in het buurtweefsel van Deurne Dorp!


 


 


Jan Van Wesembeeck

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...