Tot acht maanden cel voor vernielen Vlaams Belang-secretariaat

Acht maanden, dat is de straf die politieke terroristen krijgen in Antwerpen. En ja, ik noem deze kereltjes politieke terroristen ! Zij verklaarden zelf aan de politie dat zij hun aanslagen pleegde na uitspraken van Filip Dewinter over iman  Nordin Taouil. Zodoende wilden zij het Vlaams Belang met geweld afstraffen.


 


Niet 1 keer maar 7 keer hebben zij en nog enkele andere kompanen geprobeerd om de voorruit van het secretariaat in Deurne te slopen. Het is hen nooit gelukt. Gelukkig maar want wat bleek uit enkele berichtjes op het internet?  Zij zegden dat als de ruit het zou begeven dat zij het secretariaat in brand zouden steken. Voor dit alles krijgt de aanstoker 8 maanden cel en € 550 boete en de 2 anderen een werkstraf van 60 uur?!


 


Oordeel zelf en bekijk één van deze nachtelijk raids op ons secretariaat op volgende link :


http://www.youtube.com/watch?v=BCu02JJHdPY


U zal moeten toegeven dat deze straf niet in verhouding staat met de daden van dit crapuul. Zeker als u weet dat dit crapuul behoort tot de beruchte bende van het Bisthoveplein die al jaren voor problemen in Deurne zorgt. Ze mogen op hun 2 oren slapen, wij geven niet op en blijven verder werken voor ons eigen volk en tegen de criminelen, tot spijt van wie het benijdt!


 


Met deze bedank ik de politieagenten van Deurne voor het prachtige werk dat zij hebben verricht. Zonder hen was er zelfs nooit een veroordeling gekomen. Dank u politieagenten van Deurne (zone Oost)!


 


 

Jan Van Wesembeeck
1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...