PB : 28/07/2016 : “Genoeg geschafft”

“Genoeg geschafft”

 

Merkel trekt Europa verder de afgrond in

 

Europarlementslid Gerolf Annemans reageert verbijsterd op de boodschap van Angela Merkel. Ondanks de escalatie van moslimterreur herhaalde de Duitse bondskanselier tijdens een persconferentie haar mantra ‘wir schaffen das'. “Wereldvreemd, onverantwoord, maar vooral beangstigend”, reageert Annemans.

‘Wat kunt u doen tegen een krankzinnige, die oprecht luistert naar uw argumenten en vervolgens gewoon in zijn waanzin volhardt?’ Wie vandaag de volkstoespraak van Angela Merkel gadesloeg merkt dat de filosofische wijsheden van George Orwell bijzonder nauw aansluiten bij de Europese politieke realiteit anno 2016.

“Hoewel de wrede gebeurtenissen van de afgelopen dagen eens te meer duidelijk hebben gemaakt dat het grote welkomsfeest van Angela Merkel is uitgedraaid op een morbide kater, volhardt ze in de waanzin. Ze neemt de vlucht vooruit, omdat de terugblik op haar parcours te eng is”, aldus Annemans.

Volgens Annemans is de Willkommenskultur verworden tot Terrorismuskultur. Hij verwijst ter zake naar de talloze aanslagen waarbij asielzoekers betrokken waren en de disproportionele aanwezigheid van mannelijke moslims in de asielstroom. Uit cijfers van de Internationale Organisatie voor Migratie blijkt dat 4 op 5 vluchtelingen islamitische jongemannen zijn.

Het Europarlementslid roept de Vlaamse meerderheidspartijen op Merkel tot rede te brengen door manifest een veto uit te spreken tegen haar destructief immigratiebeleid. “Genoeg geschafft”, moet het nieuwe credo zijn, aldus nog Annemans.

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...