PB : 28/01/2016 : Vlaams Belang lanceert bundel voorstellen voor een weerbare samenleving

Vlaams Belang lanceert bundel voorstellen voor een weerbare samenleving

 

VB-Zelfverdedigingscursus voor vrouwen van start in Antwerpen

 

Op maandag 1 februari organiseert Vlaams Belang Antwerpen een persconferentie om een bundel voorstellen te lanceren voor een weerbare samenleving. De overheid is immers steeds minder in staat om de veiligheid van de burger te garanderen. Het Vlaams Belang is dan ook van mening dat burgers zelf de kans moeten krijgen om zich te verdedigen tegen onveiligheid en criminaliteit. De persconferentie vindt plaats op maandag 1 februari om 11 uur in het Vlaams Belang-secretariaat te Antwerpen (Van Maerlantstraat 14).

Tijdens de persconferentie worden de 'Blijf van mijn lijf-workshops' (een zelfverdedigingscursus voor vrouwen) voorgesteld, die dezelfde avond van start gaat. Ook worden een aantal technieken gedemonstreerd, en aan de hand van een korte praktische sessie wordt de inhoud en het belang van de Blijf van mijn lijf-workshops toegelicht. De initiatiefneemster van de Blijf van mijn lijf-workshops zal symbolisch een Ytong blok met een karateslag verbrijzelen.

Filip Dewinter zal de voorstellen voor een weerbare samenleving toelichten; Senator en Vlaams volksvertegenwoordiger Anke Van dermeersch zal toelichting geven bij de zelfverdedigingscursus.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...