PB : 27/09/2016 : Foto’s (zie bijlage) tonen hoe ‘vreedzame’ ‘vluchtelingen’ gewapende jihadisten waren in het Midden-Oosten

Foto's (zie bijlage) tonen hoe 'vreedzame' 'vluchtelingen' gewapende jihadisten waren in het Midden-Oosten

 

Filip Dewinter: “De zogenaamde 'screening' van de zogenaamde 'vluchtelingen' blijkt zo lek als een zeef te zijn. Ofwel is er nauwelijks controle, ofwel is er slechte controle, of beide. Een belangrijk deel van de zogenaamde 'vluchtelingen' is potentieel jihadistisch.”

De jongste dagen ontving volksvertegenwoordiger Filip Dewinter via verschillende kanalen alarmerende berichten, gestaafd met fotomateriaal afkomstig van allerlei sociale media (Facebook, Instagram, Twitter, …), waaruit blijkt dat zogenaamde 'vluchtelingen' die hier verblijven en komende uit het Midden-Oosten, in de praktijk gewapende jihadisten zijn. Zogenaamde 'vluchtelingen' die vreedzaam poseren voor het Brusselse stadhuis of het Antwerpse Centraal Station, poseren even vrolijk met een kalasjnikov of M16-geweer. Als bijlage vindt u daarvan een viertal flagrante foto-voorbeelden. In het belang van onze veiligheid roept Filip Dewinter op om zoveel mogelijk soortgelijk bezwarend materiaal aan hem te bezorgen.

Filip Dewinter: “De foto’s roepen heel wat vragen op omtrent de zogenaamd 'screening' van de zogenaamde 'vluchtelingen' in ons land. Die komt de facto slechts neer op een vraaggesprek en het controleren van de gegevensbank, een lachertje dus. De controle blijkt zo lek als een zeef te zijn en heeft als gevolg dat in ons land vele tientallen en misschien zelfs vele honderden zogenaamde 'vluchtelingen' rondlopen die een gewelddadige/gewapende achtergrond hebben. Deze 'gewapende vluchtelingen' zijn potentieel de jihadisten en moordenaars van morgen.”

“Alléén het invoeren van een asielstop en het sluiten van onze grenzen voor zogenaamde 'vluchtelingen' is een afdoende maatregel om de jihad-terreur buiten onze grenzen te houden,” besluit Filip Dewinter.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...