PB : 25/07/2016 : Tom Van Grieken: “Duitsland oogst wat Merkel gezaaid heeft”

Tom Van Grieken: “Duitsland oogst wat Merkel gezaaid heeft”

 

“De escalatie van moslimaanslagen kan alleen worden gestopt middels een totale omslag in de geesten van de Europese – en bij uitbreiding Westerse – staats- en regeringsleiders”. Dat zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in een reactie op de vierde terroristische aanslag in Duitsland op amper een week tijd. “Merkel oogst wat ze gezaaid heeft”, klinkt het.

Terwijl in steeds groter wordende delen van de Europese samenleving de realiteitszin de bovenhand haalt, blijft de Duitse bondskanselier, gesteund door haar Europese collega’s, een dogmatische ‘Willkommenskultur’ voeren. Ten allen prijze, zo blijkt. Nadat afgelopen week een Afghaanse vluchteling met een bijl onschuldige passagiers aanviel op een trein in Würzburg, vrijdag een Iraniër een moorddadige raid pleegde in München, gisteren een asielzoeker een zwangere vrouw vermoordde met een machete in Beieren, werd de Duitse deelstaat gisterenavond opnieuw opgeschrikt door een meedogenloze zelfmoordaanslag. Opnieuw was de dader een islamitische asielzoeker die gevolg had gegeven aan de open uitnodiging van Angela Merkel om de Europese samenleving te komen ‘versterken’.

“Zolang het dogma van massa-immigratie én onbeperkte asielopvang niet worden losgelaten, zal de dodenlijst exponentieel blijven toenemen”, reageert Van Grieken. “De vicieuze cirkel kan alleen maar worden doorprikt wanneer het ideologische fata morgana van ‘islam is vrede’ en ‘immigratie is welvaart’ definitief wordt losgelaten en men daar ook politiek daden aan koppelt.”

De Vlaams Belang-voorzitter legt een aantal heel concrete maatregelen op tafel: “Ga over tot de preventieve opsluiting van alle door de veiligheidsdiensten gekende islamextremisten, schaf de wet op de vervroegde invrijheidsstelling af, ontneem moslimextremisten de nationaliteit, schaf de dubbele nationaliteit af, sluit de subsidiekraan naar de islam en voer een immigratiestop in voor mensen uit islamitische landen. Politici die vandaag nog steeds halsstarrig weigeren om hier werk van te maken, zaaien zelf de kiemen van een volgende aanslag.”

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

 

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...