PB : 25/04/2016 : Nationale meeting ‘Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan’

Nationale meeting 'Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan'

 

Zaterdag 30 april, 15u in zaal Stuurboord, Rijnkaai 96, Antwerpen

 

Sprekers: Filip Dewinter, Barbara Pas, Anke Van dermeersch en Tom Van Grieken

 

Aanstaande zaterdag verzamelt het Vlaams Belang voor de nationale meeting ‘Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan’. Dit nationaal partijevent is meteen het startsignaal voor een grootscheepse campagne waarbij in heel Vlaanderen brochures worden verdeeld, reclamewagens ingezet en marktfolders verspreid.   

Als enige islamkritische stem in Vlaanderen wil het Vlaams Belang op dit nationaal partijevenement en dito campagne een boodschap geven van weerbaarheid en van hoop. Hoop op kentering in tijden van permanente terreurdreiging, van afkalvende sociale verworvenheden en van gerichte aanvallen tegen onze duur bevochten waarden, rechten en vrijheden.

Met een krachtdadig en taboeloos anti-terreurplan, een salvo aan wetsvoorstellen en een breed gedragen missie maken we een vuist tegen de wild om zich heen slaande islamisering. Wij passen hierbij voor de rol van knecht, maar kiezen voluit voor die van beschermheer. De existentiële keuze waar we voorstaan, was nooit zo dwingend: ondergaan of terugslaan!

Wat, waar, wanneer?

  • Nationale meeting – ‘Islamterreur: Ondergaan of Terugslaan’
  • Zaterdag 30 april, 15u in zaal Stuurboord, Rijnkaai 96, Antwerpen.
  • Sprekers: Filip Dewinter, Barbara Pas, Anke Van dermeersch en Tom Van Grieken.

Wij vragen belangstellende journalisten beleefd hun komst aan te kondigen vóór vrijdag 29 april via pers@vlaamsbelang.org of 0479/76.37.51  

Met vriendelijke groeten,

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...