PB : 24/12/2015 : Music for Life: Vlaams Belang zamelt 3.826 euro in voor vzw Stop Darmkanker

Music for Life: Vlaams Belang zamelt 3.826 euro in voor vzw Stop Darmkanker

 

Vandaag overhandigde Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een cheque van 3.826 euro aan de presentatoren van Music For Life

 

2015 was voor het Vlaams Belang een jaar van hernieuwd politiek verzet, maar ook van verlies. Zo moesten we afgelopen jaar afscheid nemen van  een trouwe, getalenteerde en minzame partijsoldaat. In maart verloor voormalig parlementslid en Vlaams-Brabants boegbeeld Joris Van Hauthem de ongelijke strijd tegen darmkanker. Om Joris op gepaste wijze te eren, kozen we er dit jaar de organisatie die de strijd aanbindt met deze vreselijke ziekte voluit te steunen. Het feit dat één op twintig mensen in dit land te maken krijgt met darmkanker en er in Vlaanderen dagelijks vijf mensen sterven ten gevolge van deze slepende ziekte toont aan hoe belangrijk hun werk is.

Koffiemokken

De verzamelde som was het resultaat van de verkoop van koffiemokken met de Vlaamse Leeuw. Via een onlineplatform en de verkoop op lokale partijactiviteiten haalden we 3.826 euro op. De som gaat integraal naar de vzw Stop Darmkanker. 

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...