PB : 21/10/2016 : Vlaams Belang Deurne blijft vechten tegen sluiting Zondal

Na de districtsraad van vandaag 20/10/2016 ben ik even gedegouteerd van de politieke kaste in Deurne ! Erger nog de NVA meerderheid heeft bereikt dat ik zelfs niet meer voor rede vatbaar ben. Hoe is het mogelijk dat een partij die zich een volkspartij noemt het volk zo kan bedriegen. Ik moet mij dan ook verontschuldigen bij de mensen van ski club Zondal, dat ik hen valse hoop heb gegeven. Maar blijkbaar zijn in dit dossier alle teerlingen reeds geworpen. De NVA met Bart De Wever en Rob Van De Velde op kop kiezen voor het grote geld. Ik ben er nu van overtuigd dat Zondal op termijn MOET verdwijnen! Of dat dit nu een sociaal drama teweeg brengt of niet. Wel beste mensen wij hebben gedaan wat we konden, ik was in de overtuiging dat ik en mijn fractie jullie nog konden redden. Men had mij dan ook , over de partijgrenzen heen een akkoord belooft maandag. Maar blijkbaar ben ik van de oude stempel die een woord als een eed aanschouwd . En zijn alle Vlamingen groen, blauw… of gehandicapten even veel waard in zulke dossiers. Maar dit geld dus niet voor iedereen! Ik vraag mij dan ook af hoe deze mensen nog gerust kunnen slapen, ik niet, dat is zeker. Geef ik op, neen zeker niet, heb ik kans op slagen, wellicht niet, gaat mij dit tegen houden, zeker niet, kan ik u iets beloven, ja dat ik niet zal opgeven! Zal dit genoeg zijn, dat weet ik niet. Maar een verloren veldslag wil niet zeggen dat de oorlog verloren is! Volgende veldslag is nu maandag in de gemeenteraad, en van daaruit zien we dan wel verder. Maar OPGEVEN nooit, zelfs tegen beter weten in. Ik en de fractie van het Vlaams Belang Deurne zullen dan ook alles in onze macht doen om dit dossier om te draaien in de goede richting, zal dit lukken, ik weet het niet, maar dan hebben we het wel geprobeerd. Met dank aan de steun van Peggy Pooters , Guy Dirckx en Marina Rothmayer.

Jan Van Wesembeeck

Vlaams Belang Deurne

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...