PB 21/06/2017: ‘Tournée Générale’ met Antwerps lijsttrekker Filip Dewinter: vanavond om 20u in Borgerhout

‘Tournée Générale’ met Antwerps lijsttrekker Filip Dewinter: vanavond om 20u in Borgerhout
 

Mislukte jihad-aanslag in Brussel bewijst de noodzaak tot de-islamisering
 

Ongeveer een maand geleden startte Antwerps lijsttrekker Filip Dewinter ‘Tournée Générale’. In verschillende cafés in Antwerpen en de districten licht Dewinter onze krachtlijnen en doelstellingen toe voor de verkiezingen van 2018. Via een ‘meet & greet’ kunnen mensen op een informele manier met hem kennismaken en vragen stellen.

Vanavond om 20u staat café De Griffier op de Turnhoutsebaan 93 in Borgerhout op het programma. Dat is nota bene het enige café met Leeuwenvlag in een voor het overige geïslamiseerde Ramadan-straat, die burgemeester De Wever bovendien heeft laten ‘sieren’ met meer dan 100 Ramadan-vlaggen.

De dag nadat alweer werd geprobeerd een jihad-aanslag te plegen door een moslim die niet gekend was bij de veiligheidsdiensten, is het meer dan ooit duidelijk dat de veiligheidsmaatregelen slechts symptoombestrijding en verre van voldoende zijn. Terreur is ‘slechts’ een middel, de islamitische leer is de oorzaak en islamisering is het doel. Filip Dewinter zal vanavond dan ook de eis tot ‘de-islamisering’ kracht bijzetten, en dit in het district dat in de volksmond ‘Borgerokko’ wordt genoemd, waar radicale moskeeën en salafistische cursussen kunnen gedijen en waar Sharia4Belgium groot kon worden en Syrië-jihadisten kon ronselen.

Als bijlage vindt u de affiche.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...