PB 20/04/2017: Boekvoorstelling door Tom Van Grieken: ‘Toekomst in eigen handen – opstand tegen de elites’

Boekvoorstelling door Tom Van Grieken: ‘Toekomst in eigen handen – opstand tegen de elites’
 

Woensdag 3 mei, 10.30u – Forumgebouw – zaal Raymond Devos – Brussel
 

Er waart een spook door Europa – het spook van het zogenaamde populisme. Overal komen de kiezers in opstand tegen het establishment. Ze hebben lak aan massa-immigratie, globalisering en politieke correctheid. Ze krijgen geen gehoor bij de politieke, sociaaleconomische en culturele elites. De gewone man en vrouw voelen zich door deze elites verraden. Vandaar de opgang van Geert Wilders in Nederland, Marine Le Pen in Frankrijk en Frauke Petry in Duitsland.

In ‘Toekomst in eigen handen’ zet Tom Van Grieken voor het eerst op papier waarom de patriottische, sociale rechterzijde de kracht van de toekomst is. Hij neemt gedurfde standpunten in en legt uit waarom democratie, welvaart en sociale rechtvaardigheid het best kunnen georganiseerd worden binnen het kader van de natiestaat. Hij verzet zich tegen de gedachte dat er niets te doen valt aan problemen als massa-immigratie en globalisering.

Praktisch:

Woensdag 3 mei om 10.30u (stipt)

Forumgebouw

Restaurant Moniteur – zaal ‘Raymond Devos’

Leuvenseweg 42

1000 Brussel

Aansluitend wordt u een lunch aangeboden. U dient zich hiervoor in te schrijven voor 27 april via klaas.slootmans@vlaamsbelang.org

Hopend op uw komst.

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

Bijlagen:

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...