PB : 20/01/2016 : Vlaams Belang opent meldpunt asieloverlast

Vlaams Belang opent meldpunt asieloverlast

 

Dagelijks wordt aangetoond dat de asielstroom ook heeft geleid tot de instroom van specifieke, niet zelden etnisch-religieus gekleurde, problemen en conflicten. Het Vlaams Belang opent een meldpunt om deze incidenten in kaart te brengen. 

Niet alleen in Keulen gaat de ongebreidelde asielstroom gepaard met talloze incidenten, ook in eigen land stapelen de feiten zich op. Recent was er nog een verkrachting door een asielzoeker in Leopoldsburg, een massale vechtpartij in het asielcentrum in Sijsele, een aanranding door Afghanen in Bredene en een strooptocht in Herentals. Aangezien de asiellobby en de bevoegde overheidsdiensten er alles aan doet om deze feiten zoveel mogelijk in de doofpot te stoppen, mogen we ervan uitgaan dat dit slechts het topje van de ijsberg is. 

Met de website www.vlaamsbelang.org/meldpunt wil het Vlaams Belang de asieldoofpot openen. Via een invulformulier kunnen burgers elke vorm van asieloverlast melden. Hiermee wil de partij de vele burgers, die vaak beducht zijn om in de openbaarheid te treden met dergelijke klachten en verzuchtingen, de kans geven hun grieven (anoniem) te delen en mee te helpen aan het in kaart brengen van het probleem. De bedoeling is niet alleen een luisterend oor te bieden, maar met de gegevens ook politiek te handelen.

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...