PB : 18/04/2016 : Vlaams Belang wil geen islambeurs in Antwerpen Expo

Vlaams Belang wil geen islambeurs in Antwerpen Expo

 

Op 14 mei om 14u zal Vlaams Belang ter plekke demonstreren

 

Filip Dewinter: “Deze islambeurs is een apartheidsbeurs en een handrem op integratie die kadert in de uitbouw van een islamzuil. Een dergelijke beurs werkt radicalisering en jihad-aanslagen in de hand. Zeker da de bloedige jihad-aanslagen in Brussel is het verwerpelijk dat een dergelijke islambeurs kan plaatsvinden.”

“De Karel de Grote Hogeschool, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en Antwerpen stad prijken als partner naast dubieuze islamitische organisaties als 'Islamic Relief' en 'Halal Food Council of Europe'.”

Op 14 en 15 mei 2016 vindt in het Antwerp Expo Center aan de Jan Van Rijswijcklaan te Antwerpen voor de derde keer de 'Muslim Expo' plaats. Tot op vandaag, minder dan een maand tot de Muslim Expo, wordt niet vrijgegeven wie precies de sprekers zullen zijn, wat wellicht kadert in het bewust zo lang mogelijk achterhouden van sinistere islamitische figuren en haatpredikers, typerend voor islambeurzen. Deelnemende islamitische organisaties en sponsors hebben al te vaak vertakkingen die leiden naar sharia en jihad, en bovendien is er geen enkele controle op de promotie en verspreiding van islamitische haatlectuur, zoals die recent ook nog in Brussel boekhandels werd aangetroffen.

Zo'n islambeurs wordt doorgaans gekenmerkt door mannen met baarden en gewaden; afbeeldingen van 'Palestina' waarbij Israël letterlijk van de kaart is geveegd; Arabische teksten; aanwijzingen hoe vrouwen zich moeten bedekken; geldinzameling voor islamisering (moskeeën e.d.) en jihad; gehoofddoekte 'Barbie'poppen; Koranische indoctrinatie vermomd als speelgoed; promotie van islamitische (halal)hotels met man-vrouwapartheid; een halal trade market (halal is een onderdeel van de inhumane, totalitaire sharia); sponsors en partners zoals 'Islamic Relief', door de Verenigde Arabische Emiraten jarenlang beschuldigd van banden met en geldinzameling voor jihadistische organisaties.

Het Vlaams Belang is dan ook fel gekant tegen deze islamitische apartheidsbeurs in Antwerpen Expo. Zeker da de bloedige jihad-aanslagen in Brussel is het verwerpelijk dat een dergelijke islambeurs kan plaatsvinden. Zolang de gewelddadige fundamenten van de islam niet expliciet uit de islamitische leer (Koran, Hadith, sharia) worden geschrapt, werkt een dergelijke beurs immers radicalisering en jihad-aanslagen in de hand.

Op zaterdag 14 mei om 14u zal Vlaams Belang dan ook ter plekke een demonstratie houden. Filip Dewinter zal het woord voeren.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...