PB : 17/01/2017 : Vlaams Belang ontmijnt ‘bom onder Oosterweel’

Vlaams Belang ontmijnt ‘bom onder Oosterweel’

 

Een reeds geplande persconferentie van het Vlaams Belang volgende week dinsdag 24 januari om 11u komt in een stroomversnelling nu de Raad van State een ‘bom onder Oosterweel’ heeft gelegd. Wij zullen daar immers snel en goedkoop te realiseren oplossingen voor het groeiende file- en mobiliteitsprobleem in en rond Antwerpen voorstellen. Met haar nieuwe mobiliteitsplan neemt het Vlaams Belang een unieke positie in het Oosterweeldebat in, die het potentieel heeft de ‘bom onder Oosterweel’ te ontmijnen.

U wordt vriendelijk uitgenodigd dinsdag a.s. 24 januari om 11u op een wat Oosterweel betreft veelbetekenende en strategische locatie waar wij een tent zullen neerzetten: naast de ingang van de metro-ingang tegenover het Sportpaleis/Lotto Arena (Raoul Grégoirplein; hoek Schijnpoortweg-Bisschoppenhoflaan).

Federaal parlementslid Jan Penris, Vlaams volksvertegenwoordiger en Antwerps gemeenteraadslid Anke Van dermeersch en federaal parlementslid en Antwerps gemeenteraadslid Filip Dewinter zullen het woord voeren.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...