PB 14/09/2017: Herinnering: Persconferentie (morgen): ‘Illegaliteit staat gelijk aan criminaliteit’

Persconferentie (morgen): ‘Illegaliteit staat gelijk aan criminaliteit’
 

Feiten en cijfers inzake illegaliteit zullen kracht worden bijgezet door het symbolisch ‘overhandigen’ aan het Antwerpse stadhuis van een opmerkelijk en fotogeniek hebbeding
 

Morgen vrijdag 15 september om 11u houdt Vlaams Belang Antwerpen een persconferentie: ‘Illegaliteit staat gelijk aan criminaliteit’. Via het nodige cijfermateriaal (en een analyse van het gebrék aan cijfers) zullen wij aantonen dat zowel de regering-Michel als het bestuur van Bart De Wever in Antwerpen geen enkele verandering teweegbracht in het ultralakse beleid inzake illegale vreemdelingen op ons grondgebied.

Illegaal verblijf wordt immers nog altijd gedoogd, terwijl illegalen malafide werkgevers, huisjesmelkers en oplichters aantrekken en illegaal verblijf niet zelden gepaard gaat met overlast, criminaliteit en jihad-terreur. Maar los daarvan zou illegaliteit an sich moeten worden beschouwd en behandeld als een voortdurend misdrijf. Wij lanceerden daarom ook het Meldpunt Illegaliteit, waarbij we burgers aanmoedigen om illegaliteit via het e-mailadres Illegaal.info@gmail.com te melden (zie bijlage).

Afspraak morgen vrijdag 15 september om 11u in ‘Den Bengel’ op de Grote Markt te Antwerpen, waar naast de nodige feiten en cijfers ook een opmerkelijk en fotogeniek hebbeding (gadget) symbolisch zal worden ‘overhandigd’ aan het Antwerpse stadhuis.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...