PB 12/09/2017: Persconferentie: ‘Illegaliteit staat gelijk aan criminaliteit’

Persconferentie: ‘Illegaliteit staat gelijk aan criminaliteit’
 

Om die boodschap kracht bij te zetten lanceren wij vandaag een Meldpunt Illegaliteit
 

Aanstaande vrijdag 15 september om 11u houdt Vlaams Belang Antwerpen een persconferentie: ‘Illegaliteit staat gelijk aan criminaliteit’. Via het nodige cijfermateriaal (en een analyse van het gebrék aan cijfers) zullen wij aantonen dat zowel de regering-Michel als het bestuur van Bart De Wever in Antwerpen geen enkele verandering teweegbracht in het ultralakse beleid inzake illegale vreemdelingen op ons grondgebied.

Illegaal verblijf wordt immers nog altijd gedoogd, terwijl illegalen malafide werkgevers, huisjesmelkers en oplichters aantrekken en illegaal verblijf niet zelden gepaard gaat met overlast, criminaliteit en jihad-terreur. Maar los daarvan zou illegaliteit an sich moeten worden beschouwd en behandeld als een voortdurend misdrijf. Vandaag lanceren wij daarom het Meldpunt Illegaliteit, waarbij we burgers aanmoedigen om illegaliteit via het e-mailadres Illegaal.info@gmail.com te melden.

Afspraak aanstaande vrijdag 15 september om 11u in ‘Den Bengel’ op de Grote Markt te Antwerpen, waar naast de nodige feiten en cijfers ook een opmerkelijk en fotogeniek hebbeding (gadget) symbolisch zal worden voorgesteld en ‘overhandigd’ aan het Antwerpse Stadhuis.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...