PB 12/05/2017: Vlaams Belang demonstreert morgen tegen islambeurs ‘Medina Expo’ in Antwerpen

Vlaams Belang demonstreert morgen tegen islambeurs ‘Medina Expo’ in Antwerpen
 

Morgen zaterdag 13 mei om 14u aan de overzijde van de hoofdingang van Antwerp Expo (Jan van Rijswijcklaan 191)
 

Zoals elk jaar vindt ook nu weer een islambeurs plaats in Antwerpen expo. Dit jaar heet de beurs ‘Medina Expo’, verwijzend naar de plaats op het Arabisch schiereiland (nu Saoedi-Arabië) van waaruit de islamitische profeet en krijgsheer Mohammed razzia’s, militaire campagnes en rooftochten organiseerde (cfr. de Hadith). De verzen in de Koran inzake die periode, de zogenaamde ‘medinese soera’s’, zijn intolerant, haatzaaiend, oorlogszuchtig en sporen aan tot geweld tegen ons, de ‘kafirs’ of ‘ongelovigen’.

De islambeurs heeft het over ‘diversiteit’, maar in de praktijk gaat het natuurlijk om islam, islam en nog eens islam. Islamprediker Nouman Ali Khan, die homohaat, seksslavernij, geweld tegen vrouwen en zweepslagen voor prostituees, pornoacteurs en overspeligen propageert, geeft er een ‘exclusieve Masterclass’ en ‘meet & greet’Het is te gek voor woorden dat o.a. Karel de Grote Hogeschool, Unizo en Bond Zonder Naam (gesubsidieerd door de Vlaamse overheid) steunend partner zijn.

Naast moskeeën, hoofddoeken, Koranscholen, salafistische cursussen, halalwinkels enz. kadert een dergelijke islamitische apartheidsbeurs in de islamisering en het onvrijer worden van onze samenleving. Zeker na de bloedige jihad-aanslagen in Brussel is het onverantwoord dat een dergelijke islambeurs kan plaatsvinden. Zolang immers de gewelddadige fundamenten van de islam niet expliciet uit de islamitische leer (Koran, Hadith, sharia) worden geschrapt, werkt een dergelijke beurs radicalisering en jihad-aanslagen in de hand. De berichten van de voorbije dagen inzake: ‘Tienduizenden Belgische moslimjongeren angstig over martelingen en de hel’, bewijzen dit. Het Vlaams Belang is dan ook sterk gekant tegen ‘Medina Expo’ en zal demonstreren aan de ingang.

Afspraak morgen zaterdag 13 mei om 14u aan de overzijde van de hoofdingang van Antwerp Expo (Jan van Rijswijcklaan 191).

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...