PB 12/03/2017: Vlaams Belang roept Nederlanders in ons land op PVV te stemmen

Vlaams Belang roept Nederlanders in ons land op PVV te stemmen
 

Partij lanceert gerichte reclameclip via sociale media
 

Slechts drie dagen scheiden ons nog van de langverwachte stembusslag voor de Tweede Kamerverkiezingen in Nederland. Voor wie er nog mocht aan twijfelen: deze verkiezing draait om één partij, de Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders.

En dat is volgens Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken geen toeval. “Steeds meer mensen beseffen dat we op een historisch kruispunt staan. De keuze is: ofwel een voortzetting van de EU van open grenzen en transfers naar het zuiden ofwel een Europa van vrije staten waar we opnieuw baas zijn over onze eigen grenzen, onze eigen centen en onze eigen toekomst. Wie voor het laatste kiest kan niet anders dan PVV stemmen.”

Aangezien ons land 150.000  Nederlanders telt, ziet het Vlaams Belang het als zijn taak zijn zusterpartij voluit te steunen. Om dit kracht bij te zetten, lanceert de partij een gerichte reclameclip via sociale media waarin het Nederlandse Vlaams Belang-gemeenteraadslid Mariëtte Voogd haar landgenoten oproept woensdag de kans te grijpen hun lot weer in eigen handen te nemen en dus PVV te stemmen.

Bekijk hier de clip.

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...