PB : 11/12/2015 : Vlaams Belang Deurne reikt jaarlijkse Pinokkio-prijs uit aan Peter Wouters (N-VA)

Vlaams Belang Deurne reikt jaarlijkse Pinokkio-prijs uit aan Peter Wouters (N-VA)

 

Dit jaar overhandigde Vlaams Belang Deurne de ‘Pinokkio-prijs’ aan N-VA’er Peter Wouters, die heden zijn districtsvoorzitterschap hypothekeert om het ondemocratische cordon sanitaire in stand te houden. Nog liever gaat hij met Groen in zee dan dat hij de Deurnenaars geeft waar ze recht op hebben: een échte centrumrechtse beleid waar Vlaams Belang deel van uitmaakt.

Met de Pinokkio-prijs 2015 betitelen wij Peter Wouters dan ook als ‘De gewichtigste verdediger van het cordon in Deurne’.

Vorig jaar ging onze Pinokkio-prijs naar N-VA-districtsschepen Elke Brydenbach. Vlaams Belang Deurne reikt deze ludieke prijs elk jaar uit aan een politicus of organisatie die een serieus loopje met de waarheid heeft genomen en/of onkunde heeft geëtaleerd, en het dus niet altijd zo goed met de Deurnenaar heeft voorgehad.

Wij hopen in de eerste plaats dat onze Pinokkio-prijs de laureaten zal aansporen om, als goed voornemen voor 2016 en de jaren nadien en in het belang van de  Deurnenaars, op een transparante, kundige, democratische en integere manier aan politiek te doen.

Als bijlage vindt u onze ‘Pinokkio-prijs’ 2015 en een foto van de uitreiking gisteren op de districtsraad.

Jan Van Wesembeeck
Voorzitter Vlaams Belang Deurne
jan@vlaamsbelangdeurne.org
0477/208 606

Guy Dirckx
Fractiesecretaris Vlaams Belang Deurne
guy.dirckx@vlaamsbelang.org
0485/55 01 93

Sam van Rooy
Perswoordvoerder fractie Vlaams Belang

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...