PB 11/10/2017: Herinnering: Grote Moskee Brussel: Filip Dewinter verwijdert haat- en jihadverzen uit Koran

Grote Moskee Brussel: Filip Dewinter verwijdert haat- en jihadverzen uit Koran
 

Voorstelling nieuw boek ‘Verzet! Verzetsgids tegen islamisering’ met 20 voorstellen tot de-islamisering.
 

Morgen stelt Filip Dewinter zijn nieuwe boek voor: ‘Verzet! Verzetsgids tegen islamisering’. Het is geen zoveelste boek over de theorie en de praktijk van de islam, maar een handleiding voor iedereen die op een democratische manier wil strijden tegen de islamisering van onze samenleving.

In zijn boek stelt Dewinter onomwonden dat Europa in oorlog is met de islam. Hij ontmaskert de heersende mythes over de islam en zegt waar het op staat: de islam wil heersen en overheersen. De auteur waarschuwt voor het fenomeen van de ‘omvolking’, het proces waarbij de oorspronkelijke, autochtone bevolking vervangen wordt door een andere, vooral islamitische bevolking. Dat houdt immers ook een beschavingsruil in. In navolging van het 70 puntenplan lanceert Filip Dewinter een ’20 puntenplan voor de de-islamisering van onze samenleving’. Met zijn Verzetsgids wil Dewinter een tegenoffensief tegen de islam(isering) op gang brengen, want: “Indien wij niet afrekenen met de islam, zal de islam afrekenen met ons.”

Morgen, donderdag 12 oktober om 11.30, zal Filip Dewinter aan de Grote Moskee in Brussel de talloze haat- en jihad-verzen uit de Koran verwijderen, zodat een zogenaamde ‘Europese versie’ van de Koran zónder aansporingen en oproepen tot intolerantie, haat en het vermoorden en afslachten van de kafir (ongelovige) tot stand komt. (Adres Grote Moskee: Jubelpark 14, ter hoogte van Renaissancelaan 1).

U wordt ook uitgenodigd voor de aansluitende perslunch vlakbij, in de Park Side Brasserie (Blijde Inkomstlaan 24, 1000 Brussel).

Gelieve via sam.vanrooy@vlaamsbelang.org (of +32472 95 68 74) uw komst te bevestigen voor zowel de persconferentie om 11.30 als de aansluitende perslunch.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...