PB : 10/12/2015 : De kracht van de linkse verandering?

De kracht van de linkse verandering?

Het Vlaams Belang Deurne stelt met stijgende verbazing vast hoe de N-VA in zee gaat met steeds linksere partijen – heden: Groen – om toch maar niet te praten of samen te werken met het Vlaams Belang. De N-VA gaat daarbij zelfs zo ver om haar eigen Loco Burgemeester – Peter Wouters – op te offeren. Het doel heiligt blijkbaar de middelen: werkelijk alles is voor de partij van Bart De Wever beter dan het doorbreken van het ondemocratische cordon sanitaire.

Het Vlaams Belang stelt ook vast dat er nu al twee dagen in de media geroepen wordt dat er een doorbraak is in de politieke impasse in Deurne, maar dat er eigenlijk alleen maar onderhandeldeling plaats vinden tussen N-VA en Groen. Wat met CD&V en Open VLD, die heden deel uitmaken van de meerderheid? Blijven zij aan boord of verlaten zij het zinkende schip? Mochten CD&V en Open VLD in de oppositie gaan, dan leidt dat wederom tot een te krappe bestuursmeerderheid waarvan de Deurnenaar vroeg of laat opnieuw de dupe zal worden.

Het Vlaams Belang roept het Deurnes districtscollege dan ook op om te onderhandelen met het oog op een echte rechtse meerderheid, waar de Deurnese bevolking voor heeft gekozen en recht op heeft.

Meer informatie?

Jan Van Wesembeeck
Voorzitter Vlaams Belang Deurne
jan@vlaamsbelangdeurne.org
0477/208 606

Guy Dirckx
Fractiesecretaris Vlaams Belang Deurne
guy.dirckx@vlaamsbelang.org
0485/55 01 93

Sam van Rooy
Persverantwoordelijke Vlaams Belang Deurne
sam.vanrooy@vlaamsbelang.org

 

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...