PB : 09/09/2016 : Zondag 11 september: Vlaams Belang Antwerpen betoogt tegen islamitisch slachthuis en halal slachten

Zondag 11 september: Vlaams Belang Antwerpen betoogt tegen islamitisch slachthuis en halal slachten

 

Vlaams Belang klaagt de hypocrisie van N-VA inzake dierenleed aan

 

Aan de Lange Lobroekstraat te Antwerpen opent de moslimgemeenschap speciaal voor het zogenaamde 'Schapenfeest' een islamitisch slachthuis. Hoewel de Vlaamse en de stedelijke overheid voor zulke tijdelijke slachtvloeren een verbod uitvaardigden, werd aan dit islamitisch slachthuis toch een vergunning verleend.

Deze gang van zaken toont wederom aan dat de moslimgemeenschap de islamitische regels superieur acht en onze samenleving wil islamiseren. Over de omzeiling door de moslimgemeenschap van het verbod op tijdelijke slachtvloeren: “Moslims zijn niet creatief, maar wel goed in het overnemen van termen en trucjes. Zolang ze hun beschimmelde religie maar in leven kunnen houden (al was het maar met een gesubsidieerde fietspomp). Westerlingen helpen wel een handje.” (Hafid Bouazza)

Vlaams Belang wil ook de hypocrisie van de N-VA inzake dierenleed benadrukken. Terwijl N-VA-minister voor dierenwelzijn Ben Weyts terecht moord en brand schreeuwt over dit islamitische martelhuis, levert de federale regering met daarin de N-VA als grootste partij immers de vergunning af. Bovendien blijft N-VA-burgemeester Bart De Wever passief en doet het Mechelse stadsbestuur met N-VA-schepen voor o.a. diversiteit en integratie én Vlaams parlementslid Marc Hendrickx zelfs een oproep aan de moslimgemeenschap om in Antwerpen schapen te gaan martelen.

Als enige consequente partij wil het Vlaams Belang hier krachtig tegen protesteren. We organiseren daarom een betoging op zondag 11 september as. om 11 uur aan de Lange Lobroekstraat.

Filip Dewinter zal het woord voeren.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

 

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...