PB : 08/07/2016 : Vlaams Belang start 11 juli-offensief

Vlaams Belang start 11 juli-offensief

 

Partij pakt uit met muzikale onafhankelijkheidscompositie ‘Dit is Vlaamse grond’

 

Leeuwenvlaggers worden beloond met nationalistische CD

 

Wie op 11 juli de Vlaamse Leeuw uithangt, wordt door het Vlaams Belang verrast met een originele attentie. Naar aanleiding van de Vlaamse feestdag liet de Vlaams-nationale partij een eigen compositie opnemen van het nummer ‘Dit is Vlaamse grond’. Reden genoeg dus om aanstaande maandag de Leeuw vrijmoedig te laten wapperen.

Nu zowat alle partijen hun Vlaamse eisen hebben ingeruild voor wat ministerportefeuilles en koninklijke schouderklopjes is het zaak dat de Dorpsstraat de Vlaamse eisen tot in de Wetstraat laat weerklinken. Onder de noemer ‘Dit is Vlaamse grond’ geeft de partij alvast een forse aanzet. Met een muzikale videoclip, 15.000 CD’s, 20.000 raamaffiches, 10.000 zelfklevers en een advertentieoffensief op sociale media geeft het Vlaams Belang de aftrap van een breed opgezette 11 juli-campagne.

Het Vlaams Belang wil er de Vlaming op wijzen dat wat voor andere volkeren vanzelfsprekend is, ook voor Vlamingen voor het grijpen ligt. Denemarken, IJsland, Zwitserland, Noorwegen… stuk voor stuk zijn het landen waar volk, natie en staat samenvallen en stuk voor stuk prijken zij bovenaan in de welvaartstabellen. 11 juli is het uitgelezen moment om er de Vlaming op te wijzen dat dit ook voor Vlaanderen geen ongrijpbare droom hoeft te zijn. Vlaanderen heeft alle troeven in handen om een topspeler te worden.

Het enige obstakel vormt de Belgische structuur die ons in een beklemmende greep houdt. De Vlaams-Waalse tegenstellingen blokkeren immers elk maatschappelijk dossier. Zowel op het vlak van justitie, economie als immigratie staan noord en zuid lijnrecht tegenover mekaar. De permanente blokkering die hier het gevolg van is, kost ons bovendien miljarden euro’s: 2000 euro per Vlaming per jaar om precies te zijn. Hoog tijd dat Vlaanderen neemt waar het recht op heeft: een eigen staat.

Met de niet mis te verstane boodschap ‘Dit is Vlaamse grond’ roept het Vlaams Belang alle Vlamingen op de Vlaamse eisenbundel van onder het stof te halen. 11 juli is immers veel meer dan een feestdag. Het is bovenal een strijdmoment waarop we onze eis om een vrij en onafhankelijk Vlaanderen in de schijnwerpers plaatsen. Door het afspelen van dit unieke strijdlied, maakt u het voor eenieder meteen duidelijk dat uw stad of gemeente is wat ze altijd geweest is: Vlaamse grond!

Bekijk hier de onafhankelijkheidsclip van het Vlaams Belang.

Bevlaggers die op 11 juli geen CD ontvingen maar er één wensen sturen een foto van de gehesen leeuwenvlag naar info@vlaamsbelang.org met vermelding 11 juli-actie + naam en adres. 

Bijlagen: Facebookhoofding, campagneaffiche en CD-bedrukking. 

Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

 

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...