PB : 07/12/2015 : Vlaams Belang feliciteert FN-voorzitster Marine Le Pen met eclatante overwinning

Vlaams Belang feliciteert FN-voorzitster Marine Le Pen met eclatante overwinning

 

Tom Van Grieken: “13/11 was een boodschap van angst, 6/12 is er één van hoop.”

 

Het Vlaams Belang feliciteert FN-voorzitster Marine Le Pen met de klinkende verkiezingsoverwinning die het Front National behaalde bij de regionale verkiezingen in Frankrijk. “13/11 was een boodschap van angst, 6/12 is er een van hoop”, aldus een opgetogen Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.  

Met een indrukwekkende score van om en bij de 30 procent overtreft onze zusterpartij de stoutste verwachtingen. Na de presidentsverkiezingen van 2012 en de Europese verkiezingen van 2014 zet het Front National zijn electorale opmars verder en groeit daarmee uit tot de grootste partij van Frankrijk.

De standpunten van het Front National stuiten weliswaar op heftige kritiek van de traditionele partijen, maar worden door de man in de straat onmiskenbaar gesteund. “Met hun stemgedrag hebben de Franse kiezers opnieuw duidelijk gemaakt dat zij zich niet langer door het politiekcorrecte bestel laten voorschrijven voor wie zij moeten stemmen”, aldus Van Grieken.

De opeenvolgende verkiezingsoverwinningen van het FN tonen volgens de Vlaams Belang-voorzitter aan dat de standpunten van partijen zoals het Vlaams Belang actueler zijn dan ooit en beantwoorden aan wat steeds bredere lagen van de bevolking denken. “De strijd voor identiteit, nationale soevereiniteit, sociale rechtvaardigheid en tégen massa-immigratie en EU-bemoeizucht – komt door de verkiezingsoverwinning van het FN opnieuw bovenaan de politieke agenda”, concludeert Van Grieken.

Klaas Slootmans
Persverantwoordelijke Vlaams Belang

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...