PB : 07/10/2016 : Nieuwe megamoskee op Luchtbal Antwerpen

Nieuwe megamoskee op Luchtbal Antwerpen

 

Ondanks de islamitische aanslagen en de aanhoudende verhoogde terreurdreiging gaat de islamisering van Antwerpen gewoon voort – Vlaams Belang verzet zich

 

Het Vlaams Belang verneemt dat Centrum Toekomst Luchtbal vzw, gesponsord door de stad Antwerpen en gehuisvest in de luchtbalkazerne achter de kantoren van de Antwerpse politie, een megamoskee wil bouwen aan de Noorderlaan 120 te Antwerpen. Dat is schuin tegenover de geplande vestiging van een nieuwe Ikea.

Ook een aantal jaren geleden werd aan de Noorderlaan een megamoskee gepland, maar o.m. door verzet van het Vlaams Belang is dat niet doorgegaan. De nu geplande (Marokkaanse) megamoskee, wellicht zelfs met torenhoge minaret, zal niet minder dan 1000 m2 innemen en moet plaats bieden aan vele honderden moslims. Moslims zijn op dit moment bezig met allerlei acties en oproepen om 850.000 euro bij elkaar te krijgen (zie flyer als bijlage).

Antwerpen telt reeds een 50-tal (gekende) moskeeën, en omdat het aantal moslims toeneemt worden ze, net zoals in Nederland, steeds megalomaner. De islamisering van Antwerpen en met name de wijk Luchtbal, die bekend is wegens de vele hoofddoeken, overvallen op de plaatselijke supermarkt en agressie tegen de politie, zal met deze megamoskee een enorme vlucht vooruit nemen. Steeds meer moslims zullen in deze buurt komen wonen en door de vele honderden moskeegangers zal de verkeersdruk enorm toenemen. Dat is een zeer slechte zaak voor de Noorderlaan, die heden wordt heraangelegd en dus opgewaardeerd.

Het Vlaams Belang zal naar goede gewoonte het verzet leiden met een petitie in de buurt, pamfletten en een protestactie ter plaatse. Filip Dewinter zal op de eerstvolgende gemeenteraad het stadsbestuur hierover interpelleren.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

 

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...