PB : 02/06/2016 : België is nog altijd een broeinest van de politieke islam. Brussel doet titel van ‘jihad-hoofdstad van Europa’ alle eer aan.

België is nog altijd een broeinest van de politieke islam. Brussel doet titel van 'jihad-hoofdstad van Europa' alle eer aan.

 

Zondag 5 juni in Molenbeek: Pakistaanse prediker die alle Joden uitgeroeid wil zien en huilde op begrafenis moslimterrorist

 

Filip Dewinter: “Van het zogenaamd 'opkuisen' van Molenbeek is niets terechtgekomen. Islamitische haatpredikers vliegen in Brussel aan en af en vergiftigen de moslimgemeenschap met sharia- en jihad-preken en het verheerlijken van jihadistische moordenaars.”

“Terwijl de overheid geld uitgeeft aan deradicaliseringscursussen, worden in de Ardennen islamitische radicaliseringskampen georganiseerd met het salafisme als leidraad en kunnen haatpredikers in Brussel vrij hun islamistische boodschap verspreiden.”

Iets meer dan twee maanden na de bloedige jihad-aanslagen in Brussel, waarbij 32-doden en honderden gewonden vielen, is dit land en met name Brussel nog steeds een broeinest van de politiek islam, van sharia en jihad.

Afgelopen weekend organiseerde ‘Halal Events’ het ‘Ardennen 3.0’-weekend. Een bus werd ingelegd vanuit Nederland alsook vanuit Antwerpen om jonge moslims (allen mannen) naar de Ardennen te vervoeren. Op foto’s is te zien dat dit een paramilitair trainingskamp is waar tactisch wordt getraind met echt uitziende wapens en camouflagepakken. Ook is de salafistische imam Remy Soekirman, die banden heeft met terrorismeverheerlijkers, Moslimbroeders, sharia-predikers en Joden- en vrouwenhaters, er als ‘eregast’ komen spreken. Klik hier voor meer informatie ter zake.

Op 16 mei predikte de Pakistaan Muhammad Hanif Qureshi in Brussel, in de Moskee Jamia Islamia te Molenbeek. Hij is de oprichter van ‘Shabab e-Islami’ en inspireerde moslimterrorist Mumtaz Qadri om de seculiere gouverneur van Punjab Salmaan Taseer te vermoorden. Citaat van hem: “Doorzeef de lichamen van blasfemisten [zij die de islam bekritiseren of ermee spotten] met kogels.”

Vandaag, donderdag 2 juni om 19u, predikt de Pakistaanse moslim Qari Shahid Mehmood in Brussel, Molenbeek (‘Salle Saada’, Quai de Mariemont 53). Citaat van hem: “Ik ben Mumtaz Qadri [de moslimfundamentalistische moordenaar van de seculiere gouverneur van Punjab Salmaan Taseer].”

Ook de Pakistaanse imam Syed Hasnat Ahmad Bukhari zal er prediken, en ook hij spreekt zich uit voor moordenaar-jihadist Mumtaz Qadri.  Citaat van hem: “Strijder Mumtaz Hussain Qadri… deze grote geliefde van de Profeet.”

Komende zondag 5 juni predikt in Brussel, Molenbeek (Pastorijstraat 17) een Pakistaanse prediker die alle Joden uitgeroeid wil zien,Muhd. Raza Saqib Mustafai: “Wanneer alle Joden zijn vernietigd, dan zal de wereld gezuiverd zijn.” Hij woonde al huilend de begrafenis bij van moslimterrorist Mumtaz Qadri. Eerder, op 16 november 2015 (vlak na de jihad-aanslagen in Parijs), sprak hij al eens in Brussel.

Het Vlaams Belang is verbolgen over het feit dat dit alles kan plaatsvinden iets meer dan twee maanden na de bloedige jihad-aanslagen in Brussel. Vanmiddag ondervroeg volksvertegenwoordiger Filip Dewinter minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) hierover die werd vertegenwoordigd door minister Van Overtveldt. Die ging helemaal niet in op de haatpredikers in Molenbeek en vond het zogenaamde ‘niet-gewelddadig salafisme’ van Remy Soekirman op het Ardennenweekend geen probleem. Dat is zoveel als zeggen dat het propageren van de sharia, inclusief vrouwendiscriminatie, Jodenhaat en homohaat, geen probleem is zolang er niet expliciet wordt opgeroepen tot geweld.

Sam Van Rooy
Perswoordvoerder Filip Dewinter

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...