JAN EN JAN… VOOR DEURNE IN HET VLAAMS PARLEMENT!

Op de lijst voor de verkiezingen van het Vlaams Parlement vindt u 2 kandidaten uit Deurne. De Jannen van Deurne, niet die van het Sportpaleis, maar van het Vlaams Belang, verdedigen onze kleuren.

Jan Van Wesembeeck: 12de plaats  Al jaar en dag voorzitter van Vlaams Belang Deurne en sinds januari 2007 fractieleider voor het Vlaams Belang in de Deurnse districtsraad. Hij heeft zich de  de laatste jaren vooral bezig gehouden met mobiliteit, ruimtelijke ordening en veiligheid. Hij stelde vast  dat er heel wat dossiers over Deurne beslist worden in het Vlaams parlement. Over de hoofden heen van de Deurnenaar en  zonder dat daar gesproken wordt met kennis van zaken. U zal zeggen Deurne is maar een district, en daar hebt u gelijk in, maar wel eentje van 70.000 inwoners! Daarom heeft Jan Van Wesembeeck zich kandidaat gesteld. Om de 70.000 inwoners van Deurne een stem te geven in dit Vlaams Parlement.

Jan Claessen: 24ste plaats  Sinds december 2006 provincieraadslid en al jaar dag trouw lid en militant van Vlaams Belang Deurne. Jan is al sedert zijn geboorte Antwerpsupporter en sedert een aantal jaren voorzitter van de Vereniging van Vlaamse Voetbalsupporters. In de provincieraad is hij bezig met sport, communicatie, personeel en Deurnse dossiers. Zo kwam hij reeds tussen om de zichtbaarheid van de parking Deurne Huiskens (aan het Cogelsplein) te vragen. Verder kloeg Jan de stijgende criminaliteit in het Rivierenhof aan. Ook de plotse vissterfte in de vijvers van het Rivierenhof konden op Jan zijn aandacht rekenen.

Jan Van Wesembeeck en Jan Claessen…ze zijn uw Deurnse stem op 7 juni meer dan waard!

Op de foto links Jan Claessen en rechts Jan Van Wesembeeck. Voor een grotere foto klik met uw muis op de foto.

                                          STEM JAN EN JAN! 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...