ACW DEURNE DENKT NOG STEEDS AAN DE AFGEZETTE VOORZITTER VAN ACV-DEURNE

Toen ik in juni 2006 aankondigde om op de lijst van het Vlaams Belang voor de verkiezingen van de districtsraad te gaan staan werd ik afgezet als voorzitter ACV-Deurne en uitgesloten bij het ACV na een procedure.

Tussen 1998 en 2006 was ACV Deurne zeer succesvol. Dit was voornamelijk te danken aan het dynamisch bestuur dat elke actie die het nationale bestuur van het ACV nam ondersteunde. Door het toenmalige ACV-bestuur werden regelmatig activiteiten georganiseerd en ondersteund. Dankzij het bestuur van ACV-Deurne was de organisatie van de “Global Fiësta” in april 2005 een groot succes. Ook de ACW-quiz mocht steeds rekenen op de steun van het ACV – bestuur. Deze intensieve werking werd nauwelijks of niet gehoord door ACW Antwerpen noch door CD&V Deurne en CD&V Antwerpen. Men was die “lastige” mensen uit Deurne soms liever kwijt dan rijk kregen we soms het gevoel.

De ganse werking van ACV Deurne werd begin juli 2006 stilgelegd door ACV Antwerpen. Nadien werd er gepraat met het bestuur. Het ganse bestuur besliste om niet meer deel te nemen aan een nieuwe werking. Tot op heden stel ik vast dat de werking van ACV Deurne nog steeds stilligt. Op de weblog van ACW Deurne mag ik nu lezen dat ACV Deurne een heropstart plant. Waarom mijn voornaam (ja, ja René) in dit artikel nog eens vernoemd moet worden is een raadsel.Voor mij is ACV een afgesloten hoofdstuk. Het is toch veelzeggend dat men er na bijna 2 jaar niet in is geslaagd om een lokale afdeling van het ACV te heropstarten. Ik wens het ACV Deurne in ieder geval veel succes met de heropstart…maar ik blijf toch wel bedenkingen hebben bij deze “nieuwe” werking.

René Frederickx

Ex-voorzitter ACV Deurne (1998 – 2006)

Districtsraadslid Vlaams Belang Deurne

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...